St.- Jakobsnootjes | Zwarte truffel | ponzu
Langoustine | ratatouille | raketsla
polderaardappel | Belgian kaviaar | zure room
Gerookte rivierpaling | platte peterselie | zuurdesem
wit blauw | oester
Pieter Verheyde – Terminus
Bert Recour – Pegasus
—
Rode poon
aardpeer | yoghurt | Belgische saffraan
Dries Cloet – Vincent Deceuninck – Ter Duinen
—
Hopscheuten “onze hoeve”
scharrelei | grijze garnalen | Poperings Hommelbier | karnemelk
Thierry Cornelis – De Kelle
—
Parelhoen
knolselder | terrine eendenlever | gele biet
Sébastien Ververken – Vol-Ver
—
Yoghurt
passie | mango | limoen | witte chocolade | fruitige caramel
Kris Pollentier – Manoir Ogygia
—
Tafelbordjes met Tripel St.- Bernardus
Bert Recour – Pegasus
—
Koffie “Rombouts Koffie”
Lukken, Minioliebollen- Macaron ‘Houblonesse’- Tartine Russe –
Dries Cloet – Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen
—
Zaalmeester
Frederik Vansteenkiste – Hotelschool Ter Duinen
—
Ondersteuning
Students for Charity – Hotelschool Ter Duinen
Stefaan Couttenye – ‘t Hommelhof
—