• HOME
  • CHEFS
  • MENU
  • RESERVEREN
  • DE LOVIE
  • SFEER
  • PARTNERS & SPONSORS

MENU

St.- Jakobsnootjes | Zwarte truffel | ponzu
Langoustine | ratatouille | raketsla
polderaardappel | Belgian kaviaar | zure room
Gerookte rivierpaling | platte peterselie | zuurdesem
wit blauw | oester
Pieter Verheyde – Terminus
Bert Recour – Pegasus

—

Rode poon
aardpeer | yoghurt | Belgische saffraan
Dries Cloet – Vincent Deceuninck – Ter Duinen

—

Hopscheuten “onze hoeve”
scharrelei | grijze garnalen | Poperings Hommelbier | karnemelk
Thierry Cornelis – De Kelle

—

Parelhoen
knolselder | terrine eendenlever | gele biet
Sébastien Ververken – Vol-Ver

—

Yoghurt
passie | mango | limoen | witte chocolade | fruitige caramel
Kris Pollentier – Manoir Ogygia

—

Tafelbordjes met Tripel St.- Bernardus
Bert Recour – Pegasus

—

Koffie “Rombouts Koffie”
Lukken, Minioliebollen- Macaron ‘Houblonesse’- Tartine Russe –
Dries Cloet – Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen

—

Zaalmeester
Frederik Vansteenkiste – Hotelschool Ter Duinen

—

Ondersteuning
Students for Charity – Hotelschool Ter Duinen
Stefaan Couttenye – ‘t Hommelhof

—

Reserveren →


  • 057 33 49 65


  • chefsforcharity@delovie.be


  • De Lovie vzw
    Krombeekseweg 82
    Poperinge

Get in touch

Yay! Message sent.
Error! Please validate your fields.
© Chocolate Jesus