RESERVEREN

RESERVEREN

Inschrijven kan via chefsforcharity@delovie.be of op het nr. 057 344 365 (Angie Verbrigghe). Vermeld uw naam, het aantal personen en met wie u de tafel wilt delen. Uw inschrijving is definitief na overschrijving van 150 euro per persoon (excl. bar Lovie Lounge by Extremis) op rekeningnummer IBAN BE73 0011 9652 0460 (BIC GEBABEBB) van De Lovie vzw met vermelding ‘Chefs for Charity’. Factuur op aanvraag. Het aantal inschrijvingen is beperkt.

PRAKTISCH

Donderdag 5 maart 2020

19u00 stipt (!) Feestelijke receptie op het kasteel
20u00 Diner met passende wijnen in het gelegenheidsrestaurant
(met open keuken Maes Inox)
Bar Lovie Lounge by Extremis (tot 2u00)

Livemuziek en lichtspektakel

Kasteeldomein De Lovie  •  Krombeekseweg 82  •  Poperinge

OPBRENGST

De opbrengst van Chefs & Students for Charity gaat integraal naar de bouw van een nieuwe jongerencampus. De centrale inplanting op het woonpark, op een boogscheut van buso-school De Pinker, biedt heel wat kansen. De nieuwe jongerencampus omvat 4 kleine groepswoningen voor 8 jongeren en 4 studio’s met mogelijkheid tot logeren of langdurig verblijven. Ook de dagopvang wordt geïntegreerd in dezelfde infrastructuur.

De voorbije jaren heeft de overheid lineaire besparingen doorgevoerd zowel op de werkingsmiddelen als op infrastructuursubsidies. De nood aan bijkomende private middelen is voor De Lovie vzw meer dan ooit en absoluut nood­zakelijk.

Kunt u niet aanwezig zijn maar wilt u mee bouwen aan een mooie toekomst voor onze jongeren? Overschrijven kan op rekeningnummer IBAN BE73 0011 9652 0460 (BIC GEBABEBB) van De Lovie vzw met vermelding ‘gift Chefs for Charity’. Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u automatisch een fiscaal attest.