sfeerbeelden

 2020

 

MENU 2020

St.- Jakobsnootjes | Zwarte truffel | ponzu
Langoustine | ratatouille | raketsla
polderaardappel | Belgian kaviaar | zure room
Gerookte rivierpaling | platte peterselie | zuurdesem
wit blauw | oester
Pieter Verheyde – Terminus
Bert Recour – Pegasus

Rode poon
aardpeer | yoghurt | Belgische saffraan
Dries Cloet – Vincent Deceuninck – Ter Duinen

Hopscheuten “onze hoeve”
scharrelei | grijze garnalen | Poperings Hommelbier | karnemelk
Thierry Cornelis – De Kelle


Parelhoen
knolselder | terrine eendenlever | gele biet
Sébastien Ververken – Vol-Ver

Yoghurt
passie | mango | limoen | witte chocolade | fruitige caramel
Kris Pollentier – Manoir Ogygia



Tafelbordjes met Tripel St.- Bernardus
Bert Recour – Pegasus

Koffie “Rombouts Koffie”
Lukken, Minioliebollen- Macaron ‘Houblonesse’- Tartine Russe –
Dries Cloet – Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen

Zaalmeester
Frederik Vansteenkiste – Hotelschool Ter Duinen

Ondersteuning
Students for Charity – Hotelschool Ter Duinen
Stefaan Couttenye – ‘t Hommelhof

 

2018

Chefs for charity, terugblik 2018 from De Lovie on Vimeo.

MENU 2018

St.-Jakobsnootjes | aardpeer | zwarte look | truffel
Nieuwpoortse garnalen | hoeve-ei
Konijn in ‘t groen | Watou’s Witbier | mostaard ‘Wostyn’ | knolselder
Tête de veau | hopscheutenmayonaise
Stefaan CouttenyeGasthof ’t Hommelhof
Dries Cloet & Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen

Sprankelende bubbels & Sappas

Gebrande Makreel | Geitenkaas | Structuren van rode biet
Franky Vanderhaeghe – Hostellerie St.-Nicolas**

Rode poon | butternut | wortelvariëteiten | sinaasappelboter
Stéphane Buyens – Hostellerie Le Fox**


Kalfslende | asperges | polderaardappel | zwarte truffel
Bert RecourRestaurant Pegasus

Passende wijnen en Bru water



Karamel | hazelnoot | peer | gepofte rijst
Kris Pollentier – Manoir Ogygia



Koffie | macarons passievrucht | crémeux chocolade | amandel citroen | Oreo
Dries Cloet & Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen

2016

Chefs for charity_ terugblik 2016 from De Lovie on Vimeo.

MENU 2016

Paling in ’t groen– knolselder– citrus
St.-Jakobsnootjes – komkommer– frambozenbier
Pastrami zalm– gepekelde & zalf van rode biet– postelein
Aardpeer – melkschuim – crosnes – gremolata
Stefaan Couttenye – Gasthof ’t Hommelhof

Cava Brut La Plata (Canals & Nubiola) & Sappas



Gerookte haringfilet – hopscheuten De Lovie – pastinaak
Franky Vanderhaeghe – Hostellerie St. Nicolas**

Tarbot onder kruidenkorst van daslook – Mostaerd ‘Wostyn’ – nage van kokkels – Ratte du Touquet
Iain Wittevrongel – Restaurant Ten Bogaerde*

Bioparelhoen – ganzenlever – zwarte truffel – citroentijm
Bert Recour – Restaurant Pegasus

Chocolade – hazelnoot – passievrucht – Barista Belgian Ale
Dries Cloet en Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen Koksijde



Koffie & Versnaperingen – tafelbroodje
Kris Pollentier – Restaurant Manoir Ogygia

 

 

MENU 2015

Wilde zalm – aardpeer – pickles
Rivierpaling – butternut – wasabi
Ganzenlever – peperkoek – ananas
Bretoense St.-Jacoknootjes – truffel – pastinaak
Bert Recour – Restaurant Pegasus

Sprankelende bubbels & Sappas



Panna Montana – Noordzeekrab – mergpompoen – zwemkrabsoep
Filip Claeys – De Jonkman**

Grietbot – knolselder – Poperingse hopscheuten – beurre blanc “Cuvee De Ranke”
Vincent Florizoone – Grand Carbaret

West-Vlaams Rood Rund – rode biet – ui – merg – snijboon
Stefaan Couttenye – Gasthof ‘t Hommelhof



Passende bieren & BRU water

Babelutten – Rookop – Houblonesse – Jules Destrooper – peer
Dries Cloet en Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen



Koffie & Versnaperingen
Dries Cloet en Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen