Sfeer

2018

Chefs for charity, terugblik 2018 from De Lovie on Vimeo.

MENU 2018

St.-Jakobsnootjes | aardpeer | zwarte look | truffel
Nieuwpoortse garnalen | hoeve-ei
Konijn in ‘t groen | Watou’s Witbier | mostaard ‘Wostyn’ | knolselder
Tête de veau | hopscheutenmayonaise
Stefaan CouttenyeGasthof ’t Hommelhof
Dries Cloet & Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen

Sprankelende bubbels & Sappas

Gebrande Makreel | Geitenkaas | Structuren van rode biet
Franky Vanderhaeghe – Hostellerie St.-Nicolas**

Rode poon | butternut | wortelvariëteiten | sinaasappelboter
Stéphane Buyens – Hostellerie Le Fox**


Kalfslende | asperges | polderaardappel | zwarte truffel
Bert RecourRestaurant Pegasus

Passende wijnen en Bru water



Karamel | hazelnoot | peer | gepofte rijst
Kris Pollentier – Manoir Ogygia



Koffie | macarons passievrucht | crémeux chocolade | amandel citroen | Oreo
Dries Cloet & Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen

2016

Chefs for charity_ terugblik 2016 from De Lovie on Vimeo.

MENU 2016

Paling in ’t groen– knolselder– citrus
St.-Jakobsnootjes – komkommer– frambozenbier
Pastrami zalm– gepekelde & zalf van rode biet– postelein
Aardpeer – melkschuim – crosnes – gremolata
Stefaan Couttenye – Gasthof ’t Hommelhof

Cava Brut La Plata (Canals & Nubiola) & Sappas



Gerookte haringfilet – hopscheuten De Lovie – pastinaak
Franky Vanderhaeghe – Hostellerie St. Nicolas**

Tarbot onder kruidenkorst van daslook – Mostaerd ‘Wostyn’ – nage van kokkels – Ratte du Touquet
Iain Wittevrongel – Restaurant Ten Bogaerde*

Bioparelhoen – ganzenlever – zwarte truffel – citroentijm
Bert Recour – Restaurant Pegasus

Chocolade – hazelnoot – passievrucht – Barista Belgian Ale
Dries Cloet en Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen Koksijde



Koffie & Versnaperingen – tafelbroodje
Kris Pollentier – Restaurant Manoir Ogygia

SPONSORS 2016

PARTNERS: Restaurant Pegasus /  Gasthof Hommelhof /  Hotelschool Ter Duinen /  Restaurant Manoir Ogygia / Restaurant Pacific Eiland / Hostellerie Saint-Nicolas / Restaurant Ten Bogaerde / Maes-Inox / Extremis /

GOUDEN SPONSORS: Medipunt / Horeca Total / Duvel / Femat / De Gedekte Tafel / De Witte Lietaer / Mare Nostrum / Julia

ZILVEREN SPONSORS: Provincie West-Vlaanderen / Centric / Stad Poperinge / Provikmo / Group Monument / iDeeds / Ons Onderdak / Wijnen Lesage / Wijnen Vansteenkiste / Wijnen Goessaert / Vandaele Machinery / Caravan

BRONZEN SPONSORS: Drukkerij Schoonaert / Yolomi / Thuiszorgwinkel / CM Zuid-West-Vlaanderen / SD Worx / Tobania / Nevejan / Vandenberghe / Wervik / Ieper / Oxfloor / Viva Sara / Beaulieu / Pure Nature Chocolates / Walco Pottery / Bru / De Plukker / Lindebos

MENU 2015

Wilde zalm – aardpeer – pickles
Rivierpaling – butternut – wasabi
Ganzenlever – peperkoek – ananas
Bretoense St.-Jacoknootjes – truffel – pastinaak
Bert Recour – Restaurant Pegasus

Sprankelende bubbels & Sappas



Panna Montana – Noordzeekrab – mergpompoen – zwemkrabsoep
Filip Claeys – De Jonkman**

Grietbot – knolselder – Poperingse hopscheuten – beurre blanc “Cuvee De Ranke”
Vincent Florizoone – Grand Carbaret

West-Vlaams Rood Rund – rode biet – ui – merg – snijboon
Stefaan Couttenye – Gasthof ‘t Hommelhof



Passende bieren & BRU water

Babelutten – Rookop – Houblonesse – Jules Destrooper – peer
Dries Cloet en Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen



Koffie & Versnaperingen
Dries Cloet en Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen

SPONSORS 2015

AG Insurance / Beaulieu / Brouwerij De Ranke / Bru / Caravan / CM / De Dochter van de Korenaar  / De Gedekte Tafel (Udo Debecker) / De Jonkman / Destrooper / Duvel / Fish Express / Grand Cabaret / Groothandel Claessens / Hoeve Zuid Bellegoed / Hommelhof / Horeca Totaal / hotelschool Ter Duinen / Houblonesse / ideeds / kbc / Lindebos / Maes-Inox / Medipunt / nevejan / Nima / Pegasus-Recour / Provikmo / Provincie West-Vlaanderen / Reo-veiling / Rookop / St. Bernardus / stad Ieper / Stad Poperinge / Struise Brouwers / t Hoppecruyt / trustteam / Vandaele Machinery / verbeke / Viva Sara / Westelec / Weweler Colaert